Menestystä Nuorten Hevosten Festivaalissa 21.-23.8.2015

Todella taitavat nuoret hevoset mukana viikonlopun tapahtumassa Ypäjällä!

Perjantaina 3-vuotiaiden ryhmäratsastuksessa oli mukana 3v. tamma Roman Hummingbird (L'Espoir-Rouletto-Feiner Stern) joka loisti hyvällä käyttäytymisellään! Samanpäivän estepuolen noviisifinaalissa 5-vuotias Carmanda (Cardento-Königins Sohn) sijoittui sijalle 2. Myös 5-vuotias SH-ruuna Kaleri oli tutustumassa Derbykenttään 90cm luokassa. Ensimmäisen esteenjälkeen pienen pukkisarjan saattelemana irtosi kenkä, ja loppuradasta tuli tämän takia kaksi puomia. Mutta meno tuntui hyvältä, ja Kaleri jatkaakin valmisteluaan kohti suomenhevosten kuninkaallisia!

Lauantaina oli mukana molemmat 5-vuotiaat tammat Carmanda sekä Qualita L (Quaprice Du Bois Margot-Candillo) jotka tekivät molemmat hienot 0-suoritukset RJL:n 5-vuotisderbyssä!

Sunnuntaina 5-vuotisderbyssä jatkettiin Mantan että Karkin kanssa, molempien ensimmäisellä 120-radalla. Manta heittäytyi 3 päivän (!) hyppyjen jälkeen hieman villiksi, ja otti 3 puomia, kuitenkin sijoittuen kokonaiskilpailussa kuudenneksi.

Karkki tuntui taasen verkassa niin hyvälle ollakseen totta, että arviointivirheen ja paineen lisäyksen takia meno heittäytyi hieman rytmittömäksi ja saaden radalta 5 puomia.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin taitavien nuorten hevosten kanssa!

   

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer