Myytävät hevoset

SCHWARZENEGER  Myytävänä!

Stolzenberg - Calypso II - Grand Royal

s. 3.6.2009

Hannover

ruuna

Videot, Näkkäri (tulossa..)

Hp. 25000e (ei sis. alv)

Herkkä herrasmies vailla vertaa! "Herra hiiri" on rutinoitunut multitalentti; Esteillä tuloksia 130 tasolle saakka, koulussa startannut mm. junioireiden SM-kisat. Erittäin osaava; tekee piffi- ja piruettialkeet. Täysin terve, mm. erittäin hyvä jalkaterveys. Sk. n. 167cm. Luonteeltaan erittäin kiltti, toimii asiallisesti kaikissa tilanteissa, sosiaalinen ja miellyttämisen haluinen, herkkyytensä vuoksi vaatii kuitenkin ratsastajalta osaamista. 3 erittäin hyvää askellajia, hyvä koulutettavuus. Tämä hevonen olisi täydellinen laadukkaaseen harrastamiseen!

Hevonen nähtävänä Ypäjällä.

Yht. tiedot: 040-5588469 / Riikka 

riikka.harjula@callistohorses.fi

 

RAMCELLO   Myytävänä!

Uccello - Ramiro's Son II - Don Carlos

s. 25.4.2013

Hannover

ruuna

Videot, Raimo

Hp. 18500e (ei sis alv)

Raamikas, näyttävä ja kyvykäs urheiluhevonen kisaradoille ammattilaiselle tai osaavalle amatöörille! Perusterve, RTG (11/17), sk. n. 173cm, asiallinen käsitellä. Ratsastaessa kevyt ja miellyttävä, sileällä vaB/vaihdot/sulut/avot, tehnyt nuorten hevosten luokkia harrastajan kanssa. Esteillä syttyy kuten urheiluhevosen kuuluukin, kapasiteettia isompiin luokkiin. Nyt täysin treeni- ja kisakunnossa, valmis aloittamaan kauden!

Hevonen nähtävänä Ypäjällä.

Yht. tiedot: 040-5588469 / Riikka 

riikka.harjula@callistohorses.fi

 

CAPTAIN ANTTILA   Myytävänä!

Amber - Pin Rock's Black Velvet - Aurelio I

s. 13.6.2019

FWB

ori

Videot, Mörkö

Hp. 8500 (sis. alv)  / asialliset tarjoukset !

Tässä on upea, jalo ja elegantti urheiluhevosen alku! Erittäin kiltti ja sosiaalinen sekä utelias, liikkuu tahdikkaasti, ja liikkeessä on erittäin hyvä mekaniikka. Tästä kasvanee 170cm+. Emän muut jälkeläiset ovat olleet hyviä urheiluhevosen alkuja; erittäin motivoituneita ja yhteistyöhaluisia. 

Hevonen nähtävänä Ypäjällä.

Yht. tiedot: 040-5588469 / Riikka 

riikka.harjula@callistohorses.fi

 

CARMALENA   Myytävänä!

Brantzau - Con Sherry - Solar

s. 12.6.2018

FWB

tamma

Hp. 9500e (sis alv.) / asialliset tarjoukset !

Videot, Leena

Erittäin jalo kaunis tammavarsa, upea kilpahevosen alku! Herkkä, sopivasti luonnetta, älykäs. Liikkuu kevyesti kaikissa askellajeissa, hoidettu säännöllisesti ja asianmukaisesti, käsitelty paljon. Emä 41p I-palkinnon KTK-tamma, isä saksan suosituimpia periyttäjiä tällähetkellä. "Leena" sai vuoden 2018 EBEF-showssa elite foal-tittelin, ka. 8.16! Kasvanee 165cm+ kokoiseksi.

Hevonen nähtävänä Ypäjällä.

Yht. tiedot: 040-5588469 / Riikka 

riikka.harjula@callistohorses.fi

 

SÄVIÄN NE REGRETTE RIEN  Myytävänä!

Don Larino - Sancisco - Davignon II

s. 15.4.2016

FWB

tamma

Videot, Rina

Erittäin selväpäinen, rohkea ja yhteistyöhaluinen, mahtavan luonteen omaava nuori tamma, jolla 3 hyvää askellajia. Liikkeessä hyvä tahti ja tasapaino,sekä hyppää koulusuvustaan huolimatta erityisen hyvin; rohkea ja todella yritteliäs, omaa hyvän tekniikan! Uskomattoman hieno asenne esteitä kohtaan,haluaa korjata virheensä! Tämä hyppäsi yli 180cm aidoista mennentullen varsaikäisenä, tästä saattaisi tulla erittäin potentiaalinen estehevonen, suvustaan huolimatta.. Terve ( ei RTG), kasvanee ~166cm kokoiseksi. Ei huonoja tallitapoja, toimii kaikissa tilanteissa todella järkevästi. Tästä tammasta voisi tulevaisuudessa olla monipuoliseen laadukkaaseen harrastamiseen ja kilpailuun, Don Larino on tunnetusti jättänyt erittäin hyvää ja palvelevaa luonnetta. Nyt myös sisäänratsastettu; toimii tasapainoisesti kaikissa askellajeissa, todella miellyttävä ratsastaa sekä maastoiltu paljon, hypätty selästä jo pientä rataa. 

Hp. 15000€

Hevonen nähtävänä Ypäjällä.

Yht. tiedot: 040-5588469 / Riikka 

riikka.harjula@callistohorses.fi

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer